Dijana Zmija-Srećna 40. godišnjica braka Alice & Sheryl Cooper

Ako me pamćenje služi a služi me, moj voljeni Alice Cooper(Vinsent Dejmon Furnije) danas slavi 40. godišnjicu braka sa divnom Sheryl.
To je pravi primer jednog džentlmena i mškarca izvan svake lige koji je uspeo da zbog ljubavi prestane da se uništava alkoholom, i da bude rok zvezda bez ijednog poroka, sa savršenim poštovanjem prema ženama. fantastičnim naratorskim talentom, velikim humanim srcem, duha punog inovativnih i pokretačkih stvari. On i dan danas ne staje. Njegov morbidni i satirični pristup muzici na sceni je jedna vrsta sofisticiranog pozorišta za umove koji to mogu da prepoznaju.
Ovo je moj uzor od mladosti i od kad znam za muziku i blagodeti pravog rokenrola. Toliko je toga za reći, a mislim da bi bilo suvišno nagovestiti i premalo za napisati i nekoliko stranica o njegovom uticaju na istoriju muzike. Zato predlažem pustite neki stari album možda Billion Dollar Babies ako ste stara garda ili ako niste nešto iz 90. poput Hey Stoopid, svakako ne možete da omašite, on ima za svaku vrstu ličnosti, po pesmu ili album da se prepozna a za mene je svaki apsolutno značajan od prvog do poslednjeg, pa i sada kad će uskoro stići i njegov solo album a i album sa Holivudskim Vampirima aka Džoni Depom i Džo Perijem.
Na pitanje šta održava njihov brak tako svežim i romantičnim, oboje su odgovorili da obavezno uprkos svim obavezama imaju jednom sedmično večeru , dan ili par sati samo za njih dvoje, gde se opet iznova osvajaju i udovoljavaju jedno drugom. Bitno je da se plamen uvek obnavlja i čuva.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s