Dijana Zmija-Srećni vam praznici…

🎵🌃 🎁 🎉 💖 🎈 Svima koji slave neka je srećno badnje veče i srećan Božić . Želim vam da pre svega ne obećavate sebi previše, već da samo ono što istinski želite to i ostvarite. Oprostite svima sve, jer da bi vam život doneo nove ljude i nove snove, morate pustiti od sebe one koji vam donose nevolje ili vam više ne služe.
To ne znači da trebate da zaboravite, naprotiv, sve sa čime ste se izborili, sve vas čini boljima i mudrijima.
Volite se, smejte se i pre svega uživajte u retkim trenucima sreće jer je čoveku život dat da se bori, a ne da prebrojava teške momente i nad njima sahranjuje sebe. Na kraju krajeva, sreća je jedino što nam ne pripada od prirode, moramo je stići, uhvatiti, uloviti i onda kada je konačno imamo, trebamo je živeti…Ona će opet otići kao što se vraća a najveći borci među vama znaće kako da je ožive čak i onda kada nije prisutna.
Izbavite sebe iz lanaca prošlosti i malo smelije iskoračite u budućnost. I nikada ne zaboravite zahvalnost za po neku veliku sitnicu na kraju dana jer to što vi imate možda neko godinama čezne da ima ili nikada imati neće.
Neka vam ova godina protekne u ispunjenju svega onoga što ste dugo čekali i dugo tražili.
Ne zaboravite umetnost, ne zaboravite vreme za one do kojih vam je stalo. Ne marite za one koji nemaju vremena za vas, verujte, život ima divne načine da zatvori vrata loših prostranstava jer vam sprema neku novu i veću magiju. Živeli 🎵 🔥 🌟

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s